Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

När de första skratten och tårar kommer

Lästid: 1 min

Jag kan inte minnas när Tilda första gången log, skrattade och grät med riktiga tårar. Jag köpte ju en sån fyll-i-bok men är urdålig på att fylla i allting och den bara står och samlar damm på bokhyllan. Nu med Baby Prim så kan jag ju blogga om allting. 

De första leenden kom bara 3 dagar efter hon föddes och hon log mycket när hon höll på att somna. I onsdags var det första skrattet jag fick höra. Det var också i sömnen när hon höll på somna eller sov, och hon skrattade “hi hi hi” eller “huh huh huh” och ibland jättehögljud och smajlade samtidig. Idag fick vi se de första tårarna. Hon fick ligga och vänta lite i Babynestet och hon grät med tårar i ögonen, exakt 2 veckor är Prim idag. 

Det är klart man kan undra om det var riktiga leende och skratt…o inte bara gaser haha! Men Prim är tydlig med det. När hon ska bajsa elle få ut gaser…inte lite heller, så brukar hon gny och vrida på sig och ibland med ett leende efter haha! Jag är rätt bra på att rapa Prim efter varje måltid och hon rapar som en karl!

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge