Jag kan inte minnas när Tilda första gången log, skrattade och grät med riktiga tårar. Jag köpte ju en sån fyll-i-bok men är urdålig på att fylla i allting och den bara står och samlar damm på bokhyllan. Nu med Baby Prim så kan jag ju blogga om allting. 

De första leenden kom bara 3 dagar efter hon föddes och hon log mycket när hon höll på att somna. I onsdags var det första skrattet jag fick höra. Det var också i sömnen när hon höll på somna eller sov, och hon skrattade “hi hi hi” eller “huh huh huh” och ibland jättehögljud och smajlade samtidig. Idag fick vi se de första tårarna. Hon fick ligga och vänta lite i Babynestet och hon grät med tårar i ögonen, exakt 2 veckor är Prim idag. 

Det är klart man kan undra om det var riktiga leende och skratt…o inte bara gaser haha! Men Prim är tydlig med det. När hon ska bajsa elle få ut gaser…inte lite heller, så brukar hon gny och vrida på sig och ibland med ett leende efter haha! Jag är rätt bra på att rapa Prim efter varje måltid och hon rapar som en karl!