När börjar med potträning?

Lästid: 1 min

Tilda kissade i pottan igen och på riktig men bara en gång precis vid tandborstning innan läggdags. Riktig mycket också. Hon satt verkligen och pressade. Tror det kom 2 dl haha. Jo tack hon hade druckit 2 flaskor välling. Hon vill inte kissa de andra gånger men bara sitta utan blöja när jag byter på henne. Mycket bestämd tjej också! 

Fick en kommentar från en vän igår som skrev så här: 

DawanNär jag jobbade som au-pair för 2 familjer satte jag ungarna vid pottan redan när de kunde sitta. Med mig kissade och bajsade de alltid i pottan. Det tar tid, men oftast läser, sjunger eller ritar jag med barnet medan hen e på pottan. Problemet är föräldrarna som kommer hem jätte trötta och inte alltid orkar sitta vid pottan. Det går snabbare att byta blöjan tänker man oftas när man är trött.”

När börjar ni med potträning och hur gör ni? Rutiner? Tips?

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge