Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

När alla ropar på mamma

Lästid: 1 min

Fredagsmys på högnivå….not, inte för mig. Vi är soffpotatisar här och aritinne hela dan.

Sedan igår kl.18:30 då jag var själv med barnen och det var mamma mamma mamma hela kvällen. Båda barnen slocknade först på soffan nästan direkt efter att Måns gick. Den stora kunde inte somna om då den lilla ville testa stämbandet och sin rull-skills på sängen samt busade med att försöka dra i storasystern hår. Tilda kunde inte somna om. Det är nåt konstigt med båda också, att de finner tryggheten i att få hålla, stryka och nypa i mina armar. Jag fick ligga i mitten och de fick varsitt arm att hålla i haha. Jag vaknade flera gånger på natten och prick 6 på morgonen så hade Tilda kissat på sig i vår säng. Senast var det i juli! Så det var upp och ställa henne i duschen. Hon ville det själv. 

Måns… Han var på Kent-konsert och stannade lite längre än midnatt ute på en torsdag och hamnade på Stage door efter Kent. Några öl för många och han får skylla sig själv för hantål inte längre alkohol och det var ändå bara öl.

Alla är mammiga idag. Jag tror jag ta ett glas vin och käkar nudelsoppa. Inget gourmet-fredag inte här inte. 

Önskar er alla en fin fredagsmys 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge