Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nallepicknick på Botaniska Trädgården

Lästid: 2 min

….som vi inte hann till.

Jag vet att ni är nyfikna på vad som fanns i Loppi Blogbag Sommar som jag fick idag MEN ni måste nog vänta liiiite till.

Vill bara berätta om min och Tildas dag igår. Det har ju varit riktigt sommarväder idag med skinande sol över Göteborg så självklart måste man passa på vara ute i solen men inte sola för min del för jag har ju all-year-round-tan hahahha. Jo, det var så passande idag och vi var tvugna att komma ut ändå för vi hade ingen vatten i hela byggnaden mellan 10-15.

 Dagens outfit, fröken bytte om flera gånger innan vi kom ut… image

En mamma (P) som jag har lärt känna för över ett år sedan på öppna förskolan vi brukade besöka tipsade om Nallepicknick på Botaniska Trädgården kl.10-12 som hon skulle på. Det var tydligen mycket populärt och har lockat många varje år. Nu när jag har googlat lite på det så är det bara en gång per år och gratis dessutom, attans! Vi missade det för vi skulle inte hinna till kl.10. Då stod jag i köket å försökte introducera LEVERPASTEJ för Tilda. Jag har inte lärt mig äta eller gilla lever…smakade själv lite på det ändå innan jag gav det till Tilda…bläää.

image

Jag och Tilda hann ju inte dit. Det fick bli en lunch med P och hennes son Charlie på Villa belparc istället. Sedan fick barnen go crazy på gräsmattan i Slottskogen. Tilda har ju aldrig lekt med andra barn på ett bra tag, så så fort hon ser ett barn så blir hon till sig å vill hälsa men hon har inte lärt sig leka eller vara försiktig. Antar att de flesta barn är så… De testar.

image

 

Tilda var direkt på Charlie och petade å nöp hans goa kinder, C blev ledsen för han var nyvaken och satt i vagnen. Senare fick de vara på gräsmatten och då var det fritt fram att krypa och springa loss. Tilda kan inte springa ännu så när C jagade å puttade på Tilda så blev hon rädd för C å försökte krypa så fort hon kunde å det var som om Tilda ropade på hjälp genom att smågrät samtidig som hon kröp. Det såg så kul ut. Vi mammorna gapskrattade åt våra barn, sjysst haha.

Tilda ❤️ Charlie – Våra söta klimpar 🙂

image

Sedan tog vi en lååångpromenad halva stan kändes det som, från Slottis genom Haga å där stannade på en liten tvålbutik som heter Tvåla och tvaga där P skulle handla. Därefter vandrade vi vidare till Extreme Food för att kolla om de hade en grej som Måns önskar sig i födelsedagspresent… En tortilla press! Vid 16-tiden kom vi hem tror jag, efter att jag hade varit hemma fram och tillbaka å hämtade ut paketet från Loppi! Det var en bra dag 🙂

På Tvål och tvaga

image

Ps. Dagens tips, missa inte nästa års Nallepickpick! Hehe!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge