Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nallens dag, mötet med förskolechefen & föräldramöte 

Lästid: 1 min

Idag är det Nallens dag på Tildas förskola. Tilda tog med en av de största nallarna hon hade hehe. Efter att jag lämnade av Tilda gick jag till kontoret för att träffa förskolechefen somville träffa mig personligen. Jag var inte inställd på klaga men ville ha en lösning eftersom detta med personalbrist och att Tilda har inte fått gå de 15 timmarna hon ska ha alla veckor. Om hon är sjuk eller visar tecken på att nåt så har hon fått stanna hemma. 


Förskolechefen sade det tydligt att Tilda har rätt till sina 15 tim, det är hennes timmar och ingen annans samt att förskolan kan inte neka att ta emot henne. 

Hon visste inte dock att det var så stor omfattning med meddelanden till föräldrarna som t ex nu i oktober och ibland flera på en vecka. Hon har även frågat personalen om Tilda kunde byta dagar som t ex onsdag – fredag eftersom tisdagar har avdelningen alltid kort  om personal. Vi får se hur vi kan lösa detta tillsammans. 

Det största problemet är att det saknas folk till vikariepoolen och som vill jobba inom förskoleverksamhet! Pengar finns sade förskolechefen. Min undran är fortfarande… VARFÖR INTE ANSTÄLLA FLER om pengar finns? Alla kan svaret? För att det blir plöstligt för dyrt. 

Det kommer även att öppna en ny förskola på andra sidan gatan vid oss och där sökte man 7 förskolelärare! Det lockar att ha Tilda närmare hemmet och Prim vi ska ansöka om förskoleplats för Prim. Vet inte än om vi vill sätta in Prim i en förskola så fort hon fyller ett. Tilda började på förskolan när hon var nästan 1,5 år. 

Ikväll är det även föräldrarmöte. Det blir jag som går. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Nallens dag, mötet med förskolechefen & föräldramöte 

  1. Här nere i Malmö är det såhär, inga pengar finns att ta in fler vikarier. Vikariebanken skriker efter personal och ändå finns det flertals personer som är arbetslösa och har kanske barnskötarutbildning. Min äldsta började förskolan när hon var precis 1 år. Den yngsta skall även när hon fyller 1 år. Jag tror inte att det saknas folk, bara det att man inte vill ta in mer i vikariepoolen för det kostar kommunen mer pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge