Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Något att se fram emot idag

Lästid: 1 min

Hela kroppen knakar… Tilda sover fortfarande och jag ska strax gå upp och fixar så att vi kan rulla iväg till dagiset och förhoppningsvis få tag på någon på förskoleadministrationen om det här med att fakturera oss med hela 600kr för mycket och vägrar betala tillbaka retroaktivt.

I eftermiddag har vi något att se fram emot! Vi ska nämligen få se vårt nya hem för första gången. Det är säkert inte klart men det är den sista byggnaden på blocket så det närmar sig. I mitten av oktober ska vi komma och besikta. Tycker lite synd om de som har redan flyttat in och inte kunnat njuta av området då det byggs överallt runt om. Den gemensamma gården och lokal är inte heller klar.

Vi kommer ha orangeri med ute-SPA med 38 gradig vatten 🙂 Får se hur vi löser det här med bokningar sen när allting är klart! Jag vill minnsan utnyttja orangeriet för mina matfester! 🙂

image

Bild: Derome Kvillebäcken

2 kommentarer om “Något att se fram emot idag

  1. Men vad skriver du?, har ni blivit debiterade och de vill inte betala tillbaka?? Låter ju helt galet. Uppdatering önskas senare. Lycka till!

    1. Det är helt absurt. Har hållit på med de i 2v nu och idag blev jag inte heller klokare! De betalar ingenting retroaktiv sade dem! Att vi fick tidigare en månad fri var båda gånger baserade på inkomsten. Den här gången var det på 25tim men det var något som har aldrig begärt och det skulle vi få ta med förskolechefen och personalen får gräva fram originalblanketten. Att de kan minsann över-fakturera en medborgare eller kräva mer i avgift retroaktiv flera år tillbaka (en vän har fått det) men de betalar inget tillbaka! Fyyyy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge