Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Myter om mat: Basilikafrö – detox

Lästid: 1 min

Jag har ätit…druckit mina basilikafrö i tron om att det ska ha en detox-effekt. Att man kan tappa kanske 1kg genom tarmrensning, som basilikafrön kan bidra till. I alla fall enl. thailändarna. Jag har googlat om detta och många kör med det,

Kuren är…
2 tsk basilika frö + 1 glas Hett vatten
Låt stå i 30 min så att frön bildas gelé runt om. Smaksätt med honung och citron om man vill. Drick innan läggdags.

Har druckit detta 2 kvällar i rad och under dan. Inget toabesök för nr.2.
Man kan bli förstoppad om fröna inte har fått svälla till sig och torkar ut kroppen.

(null)
De kallas också för Lemon Basil eller “maenglak” på thai.
Är rik på fiber och dämpar hunger vid detox eller viktminskning pga att de sväller upp vätskan.

Min gravid startvikt var 58 kg. Gick upp bara 10 kg.
Jag är nu på 55 kg två år senare, utan att har bantat och käkat vad jag ville, pimplat vin också. Å inget seriös träning…

Vill tappa lite här och där så jag kan komma in i mina gamla kläder, får nog köra “vardagsträning” som är poppis nu.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge