Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mynta EKO i Göteborg

Lästid: 1 min

Hej Göteborg & EKO-lovers!

Här kommer ett tips om Hisingens första EKObutik i Kvillebäcken. Butiken ligger i den “Nya Kvillestaden” på Gustav Dalénsgatan 26 och öppnade för en månad sedan. Förra lördag trotsade vi regnet och tog en promenad dit och kollade in denna lilla butiken.

Kolla in bilderna. Här finns allt från gryn och ris i lösvikt, mjöl, te/kaffe, juice, livsmedel, kryddor, såser, choklad och massa gott.

Här ser vi ägarinnan, Nhung Bohman.

Ris och gryn, linser i lösvikt…

Teer, mjöl, choklad, mejeri och grönsaker…

Kryddor, Tofu, padta, nudlat mm.

Vi köpte en påse fullkorn dinkelmjöl och choklad som var rätt god… Jag säger rätt god för jag är inte superförtjust i mörk choklad men jag åt nog upp min halva hehe 🙂 Allting kostade 60kr tror jag. Choklad 25kr och mjöl 35kr.

Kolla in denna butik vetja! Det finns mycket gott hör som jag skulle vill prova! Hoppas på fler roliga småbutiker när vi ska ta flyttlasten över från Gamla Kville” till den ” Nya Kville”.

Mynta Eko ligger på Gustav Dalénsgatan 26

“Mynta Eko är Göteborgs nya ekobutik. På våra 54 kvadrat ryms allt från massor av ekologiska basvaror till specialprodukter för dig som är extra matintresserad. Välkommen!”

(Inlägget är ej sponsrad! Det är skoj att hitta till nya roliga butiker!)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge