Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

My ID-armband

Lästid: 1 min

Idag kom Tildas My ID-armband som jag beställde från Nordic Print förra veckan!

Jag tycker att det är bra att vi sätter en “tag” på Tilda när vi är ute på stan eller i folkmassan. Hon är så aktiv och halv springer å ibland hinner jag inte fatt henne när hon irrar runt överallt så fort hon kommer av barnvagnen.

Nu har vi ett My ID-armband. Vi kommer aldrig behöva skriva något med tuschpennan på Tilda  🙂 Armbandet åker direkt in i skötväskan så vi alltid ha det med oss.

Tilda har försökt ta på sig armbandet själv och hon visste precis att det var hennes. Hon tror att allting är hennes ^_^

imageTexten på insidan av MY ID-armbandet är lasergraverade!

Storleken är 15 cm, passar barn upp till 8 år

Det finns även 17 cm och passar barn över 8 år

Armbandet är av 100% silikon

Just nu finns det bara en färg dvs gul

För att förtydliga vad man kan skriva. Jag valde att att skriva armbandet så här och med våra telefonnummer. Har man tänkt att använda MY ID-armbandet utomland så är det viktigt att man skriver + 46 före tel.nr.

image

Vill ni också skaffa MY ID till ditt/dina barn… (Kanske till din man… :P)

eller namnlappar/namnetiketter?

FÖR MER INFO OCH BESTÄLLNING, KLICKA HÄR!

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “My ID-armband

  1. Gud vilken smart grej!! Ska nog beställa en sån till Fredrik;) haha näää men till Charlie:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge