Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mutten!

Lästid: 1 min

Får man döpa sitt inlägg “mutten”? Nu är det så i alla fall.

Nu har vi verkligen kommit till det stadiet…Tilda har ju upptäckt massor och inte minns hennes kroppsdelar. Det har hon gjort för länge sen…men vi har aldrig lärt henne nåt mer än alla andra kroppsdelar… och rumpan då. Sedan har hon typ pekat på sin rumpa, mammas rumpa å alla andras, det visste hon. Hon har t o m sagt rumpa när hon tittat på sin framdel…ja vad säger man då till en 1 ,5 åring…framstjärt? Nää vi har inte lärt henne sätta ord på könsdelarna.

Så när mamma var borta på event å kommit hem, då har pappa lärt Tilda ett å annat nytt. Den gången hade hon lärt sig säga “mutten”! Å så gick hon rund å skrek “mutten”… När blöjan satt fel då sa hon “ont i ljumpan” och “ont i mutten”. Ok nu menar jag inte att Måns har lärt Tilda massa fula ord. Skicka inte socialen på oss. Just sayin’….

Igår fick Måns höra hahaha…
Ur What’s Up konversationen med “The Family”

IMG_6549-0.PNG

 

 

Det är nog dags att visa henne filmen “Snoppen och Snippan – Bacillakuten på Barnkanalen”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge