Igår var det världspremiär för ”Music is sharing” på NK Göteborg. Jag var Emmas ”plus one” 🙂 Music is sharing är en konstutställning som NK har under Eurovision i deras skyltfönster och är en hyllning till de sex svenska artister som vann Eurovision genom tiderna. 

När vi kom in genom NKs stora entrén välkomnades vi med varsitt glas God Dryck No.2 som är ett mousserande rosévin. Vi fick även smaka på smoothie och rawboll från Juicekällan som ligger bara en gatan bort från oss. Jag testa den gul med mango, passionfrukt och apelsin.Jag brukar inte ha ögon med mig men snygga Frida Zetterström kände jag igen från TV4, som är en modestylist. 


Wictoria uppträde också, hon med låten ”Save me”. Emmas lilla Isadora var Wictorias yngsta fans haha!

Kul att träffa Göteborgsmamman igen!


Och så en bild på mig…trött morsa på event.