Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Music is sharing på NK

Lästid: 1 min

Igår var det världspremiär för “Music is sharing” på NK Göteborg. Jag var Emmas “plus one” 🙂 Music is sharing är en konstutställning som NK har under Eurovision i deras skyltfönster och är en hyllning till de sex svenska artister som vann Eurovision genom tiderna. 

När vi kom in genom NKs stora entrén välkomnades vi med varsitt glas God Dryck No.2 som är ett mousserande rosévin. Vi fick även smaka på smoothie och rawboll från Juicekällan som ligger bara en gatan bort från oss. Jag testa den gul med mango, passionfrukt och apelsin.Jag brukar inte ha ögon med mig men snygga Frida Zetterström kände jag igen från TV4, som är en modestylist. 


Wictoria uppträde också, hon med låten “Save me”. Emmas lilla Isadora var Wictorias yngsta fans haha!

Kul att träffa Göteborgsmamman igen!


Och så en bild på mig…trött morsa på event. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Music is sharing på NK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge