Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mukbang – nätet som middagssällskap?

Lästid: 1 min

Kul att Nyhetsmorgon tog upp en ”gammal” trend som har varit väldig het i Asien ett bra tag. Mukbang! Fenomenet kom från Sydkorea och man kör en äta-liveshow som man samtidig pratar med tittarna

Muk = äta, bang = livesändning


>>LÄS MER: Mukbang-projekt

Den här trenden är redan dömd att vara en flopp i Sverige. Att det var bara en fluga som kom förbi i början av året där några influencer gjorde lite mukbang (utan att har fattat vad mukbang är). Många vloggade och åt lite liksom. Vissa klämde inte ”mukbang” i rubriken bara för de kom på att de missade nåt och ville hänga med trenden lite utan att gå all-in. Jag nämner inga namn men du kan googla själv om du är intresserad av att se mer.

>>SÖK: Youtube Mungbang svenska

Men varför Mukbang? 

Att människor är så ensamma? Tänker tittarna att… idag ska jag se på Thaimorsan kl.18 när hon vräker i sig mängder av mar under 3 timmar, då går jag och köper nåt också och ”äter med” henne? 

Javisst… det finns sing-along, cook-along så varför inte eat-along. 

>>LÄS MER: Mukbang – Eat with Prim & kräftsallad 

Det finns redan massor med killar och tjejer som kör ”live” i olika Facebooksgrupper, där de t ex sitter och sminkar sig samtidig som folk skriver kommentarer och personen svarar, någon lagar alltid mat live kl.22 i en matgrupp. Så att köra Mukbang på Youtube är inte riktig Mukbang…egentligen, för det är inte en livesändning. Annars är det alltid kul att titta på folk… det är ju det vi människor gillar bäst, tittar på varandra 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge