Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mukbang – Eat with Prim & kräftsallad 

Mukbang – Eat with Prim & kräftsallad 
Lästid: 1 min

Woohoo hela helgen har jag ägnat mig åt att laga mat, fotografera och filma. Nu har jag en del material att jobba med. Än så länge är jag inte riktig vän med filmredigeringsprogrammet. Det är inte att programmet är svårt men det är många funktioner som är bra och jag vill testa allting. Sedan har jag nu en till som är intresserad av att pilla och trycka på tangentbordet eller vill vara i mitt knä. 
Åh jäklar vad det tog tid att redigera en liten film. Nu har jag kört samma program men för mobilen. Programmet slukar batteri så mobilen dog mitt importeringen 3-4 gånger! 

 

Filmen är på Prim och det blev en “Mukbang” där Prim ville vara med och äta. Jag rensade kylen och fick till en kräftsallad. Det var inte alls illa haha! Filmen är bara på 1 min och jag hoppas att du gillar den! 

 

Recept
1-2 näve kräftor i lag, skalade
1/2 romansallad
1/4 rödlök
1 tomat
1/2 pkt pasta (valfri sort, kokta)
2-3 dl cream fraîche
1 klyfta pressad vitlök
1/2 citron
s & p

Blanda cf med vitlök, rör ihop med pastan. Sätt ihop en sallad och smaksätt med citron, s & p. Lägg upp på ett stort fat och fram med varsin gafflar! Hugg in! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge