Woohoo hela helgen har jag ägnat mig åt att laga mat, fotografera och filma. Nu har jag en del material att jobba med. Än så länge är jag inte riktig vän med filmredigeringsprogrammet. Det är inte att programmet är svårt men det är många funktioner som är bra och jag vill testa allting. Sedan har jag nu en till som är intresserad av att pilla och trycka på tangentbordet eller vill vara i mitt knä.
Åh jäklar vad det tog tid att redigera en liten film. Nu har jag kört samma program men för mobilen. Programmet slukar batteri så mobilen dog mitt importeringen 3-4 gånger!

Filmen är på Prim och det blev en ”Mukbang” där Prim ville vara med och äta. Jag rensade kylen och fick till en kräftsallad. Det var inte alls illa haha! Filmen är bara på 1 min och jag hoppas att du gillar den!

Se filmen på Youtube HÄR!

Recept
1-2 näve kräftor i lag, skalade
1/2 romansallad
1/4 rödlök
1 tomat
1/2 pkt pasta (valfri sort, kokta)
2-3 dl cream fraîche
1 klyfta pressad vitlök
1/2 citron
Salt & peppar

Blanda creme Fraiche med vitlök, rör ihop med pastan. Sätt ihop en sallad och smaksätt med citron, salta och pepprar. Lägg upp på ett stort fat och fram med varsin gafflar! Hugg in! 🙂