Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mug cake – Gravidcrave

Lästid: 1 min

Mugg cake / kladdkaka i micro! Gjorde bara en och Tilda blev tokig för hon fick inte en egen hehe och krävde att det skulle finnas en till!

Inte det vackraste men enkelt och gott. Vill man köra med Oboy så tar bort sockret och kakao typ

Recept
1 ägg
50g / 4 msk smält smör
3 msk kakao
4 msk vetemjöl
4 msk socker
2 tsk vaniljsocker
och lite mjölk

Rör ihop allting i en mugg, 1 min i micro (800w) ✌?️

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Mug cake – Gravidcrave

 1. Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom skriver:

  ser verkligen gott ut

 2. Marie Alvas mamma skriver:

  Tack för receptet. Det här var verkligen ett recept för mej, lagom svårt haha. Jag brukar tröttna på att läsa färdigt recept om det ser avancerat ut men detta gick jag till köket och provade direkt och ja det var verkligen JÄTTE gott 🙂

  1. Vad kul att höra! Det är verkligen lagom och för en när man är sugen och bara rör ihop på nån minut. Vi gjorde den igen ikväll Tilda och jag men dubbelsats i en matlåda, hade lite för länge dvs 3 min och det blev en mjuk chokladkaka som smulade lite men formbar eftersom T gärna vill äta med händerna hehe. Dagens experiment liksom

 3. SÅ snabbt & lätt om man är lite sugen;)
  Ah Följare+, bra där skall genast spana in;) Ja upplever också att många företag följer och sedan avföljer…tycker ändå det är viktigt att ta upp detta ämnet för det är ju verkligen falsk marknadsföring, skrämmande att vissa håller på med detta tycker jag. Why?! Varför hugga sig själv i ryggen på det sättet? Förr eller senare blir man påkommen liksom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge