Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Muay Thai Tilda

Lästid: 1 min

När Tilda blir stor ska jag låta henne träna Muay Thai eller nåt så att hon kan försvara sig! Å lära sig diciplin… Hon kanske blir en ninja!

Kanske ska skicka Tilda till mormor då, hon var ju trots allt den första generationen av kvinnor som höll på med Muay Thai boxing i hennes unga dar å inte för att det var en träningsform som många tjejer och killar kör nuförtiden. Då på hennes tid var det lite annorlunda å hon boxades för pengar om jag kom ihåg rätt när hon berättade för länge sedan. Kvinnor fick inte boxas för det var ofin som tjej att. Om man vill boxad så fick man inte heller vara i samma boxningsring som män. Det var mycket kvinnor inte fick göra men morsan min var en rebel haha. Hon slutade boxas för att hon fick en skade i ögonen å ville inte bli blind!

Vad tycker ni? Kommer ni låta era ögonstenar att lära sig självförsvar? När tycker ni det är en bra ålder att börja?

Just nu är det morsan Tilda *bitchslap* eller knocka morsans huvud med en pet-flaska…

Det finns en potential i henne haha… “I will kick ya ass in my sleep!”
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge