Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mot Stockholm på LoppiEvent BabyLove

Lästid: 1 min

Uppe med tuppen och hann med 7-tåget med MRT express Gbg-Sto. Det är första gången jag åker med dem.

Det är så att På Smällen-Emma och jag drar över dan upp till Stockholm och ska på ett event som vårt bloggportal Loppi anordnar. Årets LoppiEvent BabyLove är för första gången både för bloggare och läsare. Temat är då baby och gravida.

Vi ska även göra en extra kul uppgift på eventet! Vi ska nämligen gå en catwalk med varsin barnvagn på stora scenen. Det kommer vara 11 olika barnvagnar och alla de tävlas ut till sammanlagda värde 90000kr! Tyvärr så kommer ingen av oss att gå hem med en vagn då vi inte är med i tävligen 😛

Vi kommer dit före andra besökare för lite genomgång och uppfräschning med make-up och hår. Dock har vi på oss våra egna kläder. Hag tror att det enda jag kommer tänka på är – inte snubbla!

Biljetterna var slutsålda! Vilka kommer? Hojtar till i så fall! 🙂

image

3 kommentarer om “Mot Stockholm på LoppiEvent BabyLove

  1. Åh men vad kul med Loppievent. Jag var på deras höstkids event men jag har ingen bebis kvar så jag kan inte gå på det här eventet. 🙁 Fast min 4a åring är ju som en bebis.. haha, för mig. 😀

    Ha det så kul här i Stockholm. Kul att du kommer hit. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge