Mot Stockholm på LoppiEvent BabyLove

Lästid: 1 min

Uppe med tuppen och hann med 7-tåget med MRT express Gbg-Sto. Det är första gången jag åker med dem.

Det är så att På Smällen-Emma och jag drar över dan upp till Stockholm och ska på ett event som vårt bloggportal Loppi anordnar. Årets LoppiEvent BabyLove är för första gången både för bloggare och läsare. Temat är då baby och gravida.

Vi ska även göra en extra kul uppgift på eventet! Vi ska nämligen gå en catwalk med varsin barnvagn på stora scenen. Det kommer vara 11 olika barnvagnar och alla de tävlas ut till sammanlagda värde 90000kr! Tyvärr så kommer ingen av oss att gå hem med en vagn då vi inte är med i tävligen 😛

Vi kommer dit före andra besökare för lite genomgång och uppfräschning med make-up och hår. Dock har vi på oss våra egna kläder. Hag tror att det enda jag kommer tänka på är – inte snubbla!

Biljetterna var slutsålda! Vilka kommer? Hojtar till i så fall! 🙂

image

3 reaktioner på ”Mot Stockholm på LoppiEvent BabyLove

  1. Åh men vad kul med Loppievent. Jag var på deras höstkids event men jag har ingen bebis kvar så jag kan inte gå på det här eventet. 🙁 Fast min 4a åring är ju som en bebis.. haha, för mig. 😀

    Ha det så kul här i Stockholm. Kul att du kommer hit. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge