Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mot Sthlm

Lästid: 1 min

nja…inte riktig än. Vi ligger fortfarande och latar oss i sängen. Ingen är uppe än i huset. Men idag är det i alla fall bestämt att vi ska åka upp till mina föräldrar i Stockholm. Vi har varit hos Måns föräldrar i två veckor och första veckan var hur mycket sol och bad som helst för Tilda. Sedan blev vädret bara dis och mulet. Hoppas på bättre väder nu i Stockholm. 

Vi har inga speciella planer än att träffa min väninna och hennes snart blivande man imorn för lite middag och kolla in deras nya 4 mille lägenhet på fina Reimersholme. 

Vi drar när JAG är färdig säger Måns, det blir nog kl.11-12 😛

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge