Just nu sitter  Prim och jag på tåget mot Stockholm. Det nästan tomt på hela tåget och vi har 8 sittplatser för oss haha! Vi har ungefär 1,5 tim kvar av resan och sedan ska vi ta pendeltåg till mina föräldrar i Tumba. Imorgon ska vi på Stockholm Food & Wine och kolla på utdelningen av Matbloggpriset. På fredag ska Prim hänga med mormor när jag ska vara med på Matbloggträffen för att lära mig om ett och annat 🙂
Jag ser dock inte fram emot snökaoset! Det har kommit 50 cm snö men jag ska inte härja runt i Stockholm som tur är, vara pendeltåg raka vägen till Stockholmmässan några hållplatser bort.


Vill även passa på att säga att Thaimorsan.se är just nu under konstruktion. Det händer grejer 🙂 Bloggen kommer snart att flytta 100% från bloggportalen. Jag kommer vara fristående och bloggen skall få ett nytt utseende. Reklamen på Thaimorsan.se kommer bara vara jag som bestämmer över och vad som skall visas.

Kul om du vill kika in här då och då. Jag säger såklart till med ett ”Hejdå Loppi”när det är definitivt 🙂 Du kan även följa mig på Instagram @thaimorsan 🙂