Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mot snökaos i Sthlm

Lästid: 1 min

Just nu sitter  Prim och jag på tåget mot Stockholm. Det nästan tomt på hela tåget och vi har 8 sittplatser för oss haha! Vi har ungefär 1,5 tim kvar av resan och sedan ska vi ta pendeltåg till mina föräldrar i Tumba. Imorgon ska vi på Stockholm Food & Wine och kolla på utdelningen av Matbloggpriset. På fredag ska Prim hänga med mormor när jag ska vara med på Matbloggträffen för att lära mig om ett och annat 🙂
Jag ser dock inte fram emot snökaoset! Det har kommit 50 cm snö men jag ska inte härja runt i Stockholm som tur är, vara pendeltåg raka vägen till Stockholmmässan några hållplatser bort.


Vill även passa på att säga att Thaimorsan.se är just nu under konstruktion. Det händer grejer 🙂 Bloggen kommer snart att flytta 100% från bloggportalen. Jag kommer vara fristående och bloggen skall få ett nytt utseende. Reklamen på Thaimorsan.se kommer bara vara jag som bestämmer över och vad som skall visas.

Kul om du vill kika in här då och då. Jag säger såklart till med ett “Hejdå Loppi”när det är definitivt 🙂 Du kan även följa mig på Instagram @thaimorsan 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge