Nu sitter hela familjen i bilen! Och jag kan inte sluta gäspa. Jag bloggar… Vi är på väg till Landvetter och hämtar till Måns lillasyster sol kommer från England och vi drar direkt till Halmstad över helgen. 

Tre dagar utan blogginlägg och jag brukar inte tala om hur fullt upp jag har haft på jobbfronten men den här veckan var det som korvstoppning! Det bara väller in! Sedan var båda barnen sjuka då Prim var förkyld och Tilda hade feber plus att Måns blev också sjuk en dag. Det resulterade att jag fick en köra både torsdag och idag med mina deadlines. Äsch det är bara tråkigt att prata jobb och hur aktiv eller duktig man är men ibland är det skönt att få skriva av sig och minns vad man gjorde. 

En kul grej hände också ikväll kl.20 då det kom en spontan projektförfråga som jag kunde inte motstå! Får se när det blir av, frågan här är bara hur fort kan vi göra det! Säger inget mer men det är med något som jag är väldigt nyfiken på att prova och introducera för er.

Haha bjuder på en egotrippad selfie då. Så här bra känns det att det är helg 🙂
Men söndag är vi tillbaka i Göteborg igen och då kör jag bloggworkshop med Johanna, terminens träff nr.2 med ett gäng briljanta bloggare! 

Trevlig helg!