Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mot Göteborg utan Tilda

Lästid: 1 min

Nu är vi på väg hem med lilla Prim som sover gott i babyskyddet. Tilda vill gärna stanna kvar hos farmor och farfar så det är första gången vi lämnar henne där. Får se hur länge hon vill vara där innan hon ångrar sig. Farfar ska till Göteborg och jobba på onsdag så hon får i så fall åka med upp. De har Tildas gamla bilstol som Måns har satt dit i fall hon vill hem. Annars hämtar vi henne på fredag.

Passar på visa lite bilder… Idag har vi trotsat vind och kylan och gick ner till Prins Bertils stig men det var riktigt kallt…brrr!


Tilda ville köra lillasystern i den nya Beemoo vagnen från Jollyroom.

Västra Stranden, Halmstad

Fika i kylan…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge