Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mot Bahia Feliz på Gran Canaria!

Mot Bahia Feliz på Gran Canaria!
Lästid: 1 min

För 6 dagar sedan köpte vi en sista minuten resa med uppgradering kan man lätt säga. Vi ska resa med Tui för första gången och varken Måns och jag har varit på Gran Canaria.

Efter en veckas velandet så blev det Gran Canaria. Jag ville egenligen till Sardinien men det var invasion av gräshoppor där, kanske mest på landsbygden men jag gillar inte de stora gröna gräshoppor, så stora som min handflata (om de är nu så stora). Och de låter som fan. Min lillebror och andra thai skulle säkert gilla att ha de friterade…

Vi kommer bo på Tui Family Life Tres Vidas. Det är ett av 3 hotellen i semesterbyn Bahia Feliz så poolområden och bufférestauranger plus andra faciliteter får alla nyttja. Grundpriset var något på 13000kr för 2vuxna och 2 barn men vi uppgraderade från Favorite Family till Select Family tre-rummare med all inclusive. Finare och större rum med balkong eller markterass. Allt landade på närmare 21000kr. Rabatten var på 4800kr/pers!

Och så fort vi bestämde oss och Måns klickade på “betala”, utbrast han… “Vi kanske skulle ha kollat på hur vädret är innan vi köpte…”. Aja det blir säkert bra och barnen ser så mycket fram emot Bamseklubben och allt.

Jag kanske går under jorden i en vecka för jag kommer inte att jaga wi-fi. Blogga kan man alltid göra men att skriva något vettigt blir det inte alltid när man har två barn som kräver uppmärksamhet. Ibland är det bra att bara leva i nuet också men bilder kommer jag definitivt ta massor av. Kolla in Instagram i så fall 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge