För 6 dagar sedan köpte vi en sista minuten resa med uppgradering kan man lätt säga. Vi ska resa med Tui för första gången och varken Måns och jag har varit på Gran Canaria.

Efter en veckas velandet så blev det Gran Canaria. Jag ville egenligen till Sardinien men det var invasion av gräshoppor där, kanske mest på landsbygden men jag gillar inte de stora gröna gräshoppor, så stora som min handflata (om de är nu så stora). Och de låter som fan. Min lillebror och andra thai skulle säkert gilla att ha de friterade…

Vi kommer bo på Tui Family Life Tres Vidas. Det är ett av 3 hotellen i semesterbyn Bahia Feliz så poolområden och bufférestauranger plus andra faciliteter får alla nyttja. Grundpriset var något på 13000kr för 2vuxna och 2 barn men vi uppgraderade från Favorite Family till Select Family tre-rummare med all inclusive. Finare och större rum med balkong eller markterass. Allt landade på närmare 21000kr. Rabatten var på 4800kr/pers!

Och så fort vi bestämde oss och Måns klickade på ”betala”, utbrast han… ”Vi kanske skulle ha kollat på hur vädret är innan vi köpte…”. Aja det blir säkert bra och barnen ser så mycket fram emot Bamseklubben och allt.

Jag kanske går under jorden i en vecka för jag kommer inte att jaga wi-fi. Blogga kan man alltid göra men att skriva något vettigt blir det inte alltid när man har två barn som kräver uppmärksamhet. Ibland är det bra att bara leva i nuet också men bilder kommer jag definitivt ta massor av. Kolla in Instagram i så fall 🙂