Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Morsning!

Lästid: 1 min

Har nu lämnat Tilda på dagis och promenerar hem igen å blogga samtidig haha! Måns har åk till Oslo å kommer hem imorn kväll igen.

Vad som väntar senare idag är en klippning! Klippte mig ju i januari när vi kom till Bangkok, det först jag gjorde. Ska behålla längden men vill ha etapper, lugg och tunna ut lite. Sen kan jag äntligen börja med en hårtabletter för längre och starkare hår. Jag vet, det låter absurt. Att jag ska gå klippa mig å sen käka hårtabletter för längre hår! Det är så att jag tappar så jäklar mycket hår (å har ändå mycket kvar. Ska testa det i alla fall. Det kommer ändå inte synas förrän efter 3 mån. För starkare hår vill jag testa!

Det var ju lite tyst igår i bloggen från min sida MEN inte alla från et läsare! Antar att många är nyfikna på eventet som vi BLOGG Event by ES ska ha. Jättekul!

Kan säga att fler event kommer men jag håller er på sträckbänken lite! Å imorgon ska jag ha möte med 2 företag/sponsorer. Spännande va!
Inte så glad så här tidig hehe.

IMG_4427.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge