Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Morsdag med tårar

Lästid: 2 min

Jag är mamma. Jag själv har inte behandlat min mamma så bra, kanske nånsin. Jag är dålig på att säga att jag älskar henne. Jag är dålig på att visa det. Allt hon gör och har gjort har alltid varit för oss barn, på hennes sätt. Jag har inte visat tillräckligt min kärlek till henne. 

Idag gjorde jag min mamma ledsen. Hon grät. Min mamma brukar inte gråta. Hon är hård och alltid varit en hårding. hon är en “super women”. När hon säger något så är det oftast sanningar, fakta och hon gör saker men säger sällan vad hon känner djup inners. Idag sade hon allt och grät.

Att jag har försummat henne. Att jag inte är omtänksam när det gäller henne. Att jag har förbisett henne. Det blev en påminnelse, en ringklocka.

 Jag har aldrig skickat något kort eller blommor på morsdag. Hon får sällan födelsedagspresenter eller julklappar men det är för att vi sällan ses. När jag ringer så är det oftast om något som inte är positiv. Hon kände att jag har inte behandlat henne som en mamma. 

Hon känner att hon har förlorat en dotter. 

…Tungt. 

Men hon är stolt över mig över allt jag har gjort. Blod är tjockare än vatten,oavsett vad. Hon förlåter mig. 

Hon sade: “Jag fick min mamma att gråta. Du har fått mig att gråta. Tilda kommer att få dig att gråta. Det är karma. Därför förlåter jag dig och hoppas att det inte händer dig.”. Det går nog inte att undvika, ens barn kommer alltid att få en att vara konstant orolig och rädd att de inte skulle far illa. Man kommer får gråta många gånger över dem.

Jag har så klart begrundat. Jag har verkligen försummat min mor. Jag önskar att vi ses oftare och att vi kan prata om allt. Ibland behöver man höra tunga meningar. Man kan aldrig veta hur den andra tänker eller känner om hon inte säger det. En handling gör också mycket. Jag har bara inte gjort någon speciellt för henne. Kanske nånsin. Hon önskar att hon kan ge oss barn allt i världen, som jag vill för Tilda. 

Man vet inte hur ens mamma känner förrän man själv får egna barn. Allt man gör är för sitt barn. Man kräver inget tillbaka som mamma, man vill bara ge och se sitt barn leva ett gott liv å önskar de allt gott i världen. 

Jag är bara dålig på att visa i ord eller i handling. Min mamma och jag får jobba på vår relation och jag får bli bättre på att tacka henne och visa henne mer kärlek. 

Mamma, jag älskar dig ch tack för allt du har gjort för mig. Du är en stålmamma som ingen annan. Förlåt.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Morsdag med tårar

  1. Wow Siranee vilket djupt inlägg. Det märks att du verkligen har tagit till dig allt det din mamma har sagt. Din mamma verkar vara en väldigt stark person, det kan vara svårt att se på starka personer när dom blir ledsna innerst inne och att dom har känslor. Det var säkert svårt för din mamma att säga detta till dig, men vilken skillnad det kommer göra för er relation! Starkt av dig att skriva om detta på bloggen <3

    1. Ibland måste man kanske få höra det men säger man inte heller vad man vill säga, kan ju ingen veta och i mitt fall så borde jag väl vetat bättre. Och ibland behöver man rensa luften. Hård som hård blir ju så…jag blir likgiltig. Mamma softar till rätt mycket med Tilda…som natt och dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge