Hur firade ni era mammor och hur blev du firad som mamma? Är inte alla dag en morsdag? 

Min dag då. Jag ringde videosamtal till min mamma som faktisk glömde att det var morsdag. Prim satt och vinkade och sade ”hej hej” till mormor och ville visa runt på golvet genom att rejsa runt med gåbilen. 

Sedan fick jag som vanligt dammsuga (minst 4 gånger om dag) efter Prim då hon vill oftast äta själv. Idag till lunch åt hon vårrullar och glasnudlar var överallt. Det luktade frityr ur dammsugaren där det blåste ut luft när den är igång. Så det var ett miss. 

Min morsdags presenter haha! Beef Bovril som jag gillade att dricka när jag bodde och jobbade i Wales. En tequila gold till min favorit drink Margaritas

Kuba?

Idag kunde jag pilla med bloggen lite och kollade på en resa till Kuba!!! Svärmorn vill gärna resa dit och vi har pratat om det länge nu. Så jag kikade på förslaget hon fick och jag blev inte klok av resebyråns förslag. De hade såklart bakat in så mycket de kunde men jag undrade mest över om flygplanet hade överhuvudtaget en vanlig ekonomiklass i och med de hade uppgraderat flyget till ”Sunclass” med hela 1695kr/pers som skulle ge extra 5cm benutrymme och extra vikt på bagage men är det inte vanligt med 20kg och mat på planet vid 11 tim flygning? Charter ja. Vid reguljärflyg som med ThaiAirways så ingår mat och fria drycker. 

Måns kom hem från Dublin och hämtade hem Tilda från Halmstad kom hem. Oj vad Prim blev glad då hon fick nån att leka med. Det var klart jag blev glad också och nu är allting som vanligt igen. Att jag ligger mellan båda barnen 🙂