Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Morsdag 2017

Lästid: 1 min

Hur firade ni era mammor och hur blev du firad som mamma? Är inte alla dag en morsdag? 

Min dag då. Jag ringde videosamtal till min mamma som faktisk glömde att det var morsdag. Prim satt och vinkade och sade “hej hej” till mormor och ville visa runt på golvet genom att rejsa runt med gåbilen. 

Sedan fick jag som vanligt dammsuga (minst 4 gånger om dag) efter Prim då hon vill oftast äta själv. Idag till lunch åt hon vårrullar och glasnudlar var överallt. Det luktade frityr ur dammsugaren där det blåste ut luft när den är igång. Så det var ett miss. 

Min morsdags presenter haha! Beef Bovril som jag gillade att dricka när jag bodde och jobbade i Wales. En tequila gold till min favorit drink Margaritas

Kuba?

Idag kunde jag pilla med bloggen lite och kollade på en resa till Kuba!!! Svärmorn vill gärna resa dit och vi har pratat om det länge nu. Så jag kikade på förslaget hon fick och jag blev inte klok av resebyråns förslag. De hade såklart bakat in så mycket de kunde men jag undrade mest över om flygplanet hade överhuvudtaget en vanlig ekonomiklass i och med de hade uppgraderat flyget till “Sunclass” med hela 1695kr/pers som skulle ge extra 5cm benutrymme och extra vikt på bagage men är det inte vanligt med 20kg och mat på planet vid 11 tim flygning? Charter ja. Vid reguljärflyg som med ThaiAirways så ingår mat och fria drycker. 

Måns kom hem från Dublin och hämtade hem Tilda från Halmstad kom hem. Oj vad Prim blev glad då hon fick nån att leka med. Det var klart jag blev glad också och nu är allting som vanligt igen. Att jag ligger mellan båda barnen 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge