Den nya rutinen här är att gå upp kl.5? Om Prim får bestämma eftersom jag inte får gå på toa mitt i natten så har jag legat halvvaken och väntat… och väntat. Men nej hon följde med upp, till toan, tände lampan åt mig och stod och pekade på toarullen typ ”skynda på”, släckte lampan medan jag satt kvar så jag uppmanade henne att tända. Hon tände, drog ut lite toapapper till mig, klättrade upp på toastolen medan jag satt kvar, ställde sig bakom min rygg och gör lite gorillaläte och *baff baff baff* lite på mitt huvud sådär ja… och så klättrade hon ner. Sedan ville hon ha frukost genast och fick lite flingor med mjölk. 

Jepp så ser det ut vid läggdags… Jag tror att de kommer ha så kul ihop och hoppas att de blir bästisar när de växer upp.


Våra barn gillar verkligen att sova länge på morgonen även de somnar tidig som kl.21-22. Jag säger tidig för de vill aldrig lägga sig utan oss. Sedan har jag slutat ”jobba” i sängen och svara/chatt/maila mitt i natten, för jag somnade oftast och tappade mobilen i ansiktet mååånga gånger. Osunt att hålla på så kanske. 

Men nu…kl.5 då går tvättmaskinen igång. Jag kan visserligen förprogrammera maskinen så att den startar kl.5 men du förstår vad jag menar. Mer tid till mig själv på morgonen även Prim är uppe och kan sysselsätta sig lite själv i badrummet medan jag duschar och fixar mig. 

Vi ska nog komma i tid med Tilda till förskolan kl.9, för sedan blir det att besöka en ny Newbie Store i Göteborg (Frölunda Torg) som har premiär idag!