Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Morgonkaos

Lästid: 1 min

Barnen sover fortfarande och tillsammans i vår säng. De har liksom vänt på dygnet. Prim är jätteförkyld igen. Hon har varit förkyld innan jul och det har blivit till och från. Hela natten ville Prim snutta vid brösten men hade svårt att annars och kladdade ner mig med snor hela tiden. 

Jag vaknade av att någon knackade jättelänge på dörren. När jag tog på mig kläderna och gick för att kolla så var det ingen där. Upptäckte då också att vi inte hade ström i badrummet och köket men kort därefter kom den tillbaka. Wi-FI krånglade också. Sikken kaos. 

Förskolan försökte ringa, Måns också. Min mobil var urladdad. Ja kaos. Förskolan undrade om Tilda skulle komma då de var på väg ut. Bra att de ringer. Synd att Tilda missade det att hänga med gruppen ut på vad de nu ska göra. 


Nu ska jag bara njuta lite av tystnaden med vår nya kokbok innan barnen vaknar. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge