Tilda fick rinnsnuva igår på kalaset och väl hemma fick hon hostan, bara småhosta men rinnsnuvan övergick till gröna snor på natten. Trevligt att läsa om barns snor haha ursäkta. Så i natt sov jag hos Tilda och hon vill nu bara ligga i “pölet”, min amningskudde alltså. Tilda grät och gnällde några gånger i sömnen och pratade i sömnen men hon frågade inte en enda gång efter välling. Hon har varit vällingfri på natten i två hela veckor! Trodde att hon skulle falla tillbaka i o m hon blev sjuk och vill ha en slurk men det är bra för välling är tjock och inte så bra med slem i halsen, snuvan och hostan. Direkt när hon vaknade frågade hon efter vatten men i genting under natten. Själv låg jag vaken och vaktade henne tills jag slocknade kl.4 typ. Det var för att om jag somnar när jag nattar henne så vaknar jag alltid nån timme efter och blir klarvaken. 

Vi har både avbokat playdate på förmiddag med kusin Ph och eftermiddag med Lucas där Emma & Jair ville bjuda på grillmat. Annars är Tilda som vanligt…eller ja mer av “mammaaah….pappaaaa….jag vill ha….” 😐😬 

 Så kan det gå, att man kan bli sjuk efter mycket skoj 😊