Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

“Mommaah, Jag är förkyyyld”

Lästid: 1 min

Tilda fick rinnsnuva igår på kalaset och väl hemma fick hon hostan, bara småhosta men rinnsnuvan övergick till gröna snor på natten. Trevligt att läsa om barns snor haha ursäkta. Så i natt sov jag hos Tilda och hon vill nu bara ligga i “pölet”, min amningskudde alltså. Tilda grät och gnällde några gånger i sömnen och pratade i sömnen men hon frågade inte en enda gång efter välling. Hon har varit vällingfri på natten i två hela veckor! Trodde att hon skulle falla tillbaka i o m hon blev sjuk och vill ha en slurk men det är bra för välling är tjock och inte så bra med slem i halsen, snuvan och hostan. Direkt när hon vaknade frågade hon efter vatten men i genting under natten. Själv låg jag vaken och vaktade henne tills jag slocknade kl.4 typ. Det var för att om jag somnar när jag nattar henne så vaknar jag alltid nån timme efter och blir klarvaken. 

Vi har både avbokat playdate på förmiddag med kusin Ph och eftermiddag med Lucas där Emma & Jair ville bjuda på grillmat. Annars är Tilda som vanligt…eller ja mer av “mammaaah….pappaaaa….jag vill ha….” 😐😬 

 Så kan det gå, att man kan bli sjuk efter mycket skoj 😊 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge