Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Möblerar om

Lästid: 1 min

Igår kväll nät Tilda stod i duschen och Måns handlade med Prim så möblerade jag om Tildas rum, bara så där haha! Tildas rum är redan litet, nåt på 7-8 kvm. Så här var sängen… och den lyckades jag vända. Måns var nog inte så glad att jag repade golvet men sade ingenting ?

Och nu..

.

Nu kan vi till och med sätta in t ex en Kallax bokhylla vid väggen där i sängändan, där minikök stod. På väggarna ska vi ha lite hyllor också. Hon älskar sina böcker och nu står det flera högar på fönsterbrädan. Tilda vill ha rosa gardiner, rosa…rosa…rosa… allt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge