Nu är det dag 3 och tuttarna är (äntligen) fyllda, stenhårda men fy satan för det är typ mjölkstockning! 

”Baby Prim” har jobbat bra trots att hon har druckit ”så lite och inte ofta” första dagen och ville mest sova…hela 11 tim i sträck nästan och helt ointresserad av att äta. Med Tilda så kunde det vara 17 gånger jag fick amma henne på en enda dag, det var då innan jag förstod att bebisen åt eller bara snuttade.

”Baby Prim” är däremot mycket tydlig med att säga till och visa vad  hon vill redan dag 1. Första dagen och timmarna efter hon tittade ut så var hon nyfiken och det var ingen problem med sugreflexen där. På eftermiddag samma dag var hon bara trött och ville inte ens ha bröst men jag var inte orolig. 

  
Det är bara nu att det gör förbaskad ont, ömt och jag vill typ punktera tuttarna med en nål så att de explodera. Varför kan inte mjölken bara läcka eller sympatiläcka…spruta och lätta på trycket typ! Joobbigt!!! Jag har masserat, duschat och passat på att fråga barnläkaren när vi var på återbesöket i eftermiddag. Jag har även väckt ”Baby Prim” då och då för att dricka mjölk men hon bara snuttade. När hon väl var hungrig så sög hon som bara det och igen satan i gatan vad det gjorde ont. Det kommer fortsätta göra ont så länge jag ammar. Att någon både suger, nyper, biter och drar i bröstvårtorna samtidig som tutterns fylls på med mer mjölk som trycket är hög men nästan ingenting vill komma ut…aaaah frustrerande!