Detta är ju så konstigt. Att Prim har spytt bara på natten sedan i måndags och varje natt. Sedan i torsdags så blev det lite mer under natten så det blev en vända till barnakuten på Drottning Silvias Barnsjukhus under fredagen. Där gjorde sjuksköterska inte heller så mycket mer än att väga och jag fick ta tempen i rumpan på Prim eftersom hon var ju pigg som nötkärna. Så ja hon var ju det under dagtid och inga kräkningar men mindre aptit hade hon hela veckan.

Inatt och idag under dan har hon spytt mer. Hon satt och spydde i matstolen och det är ALDRIG hänt innan. Så allt kom upp. Hon har även bajsat två gånger, det var löst och luktade riktig illa. Tilda brukar vilja vara med vid blöjbyten men hon hulkade och höll på att spy själv. Tilda var även på väg att sympati-spy många gånger så jag fick skicka ut henne från sovrummet. Prim var mer trött idag och somnade flera gånger men mot kvällen blev hon pigg och glad men som vanligt ledsen om hon inte får sitta i mitt knä. Hon vill mysa vid tutten. Kan konstatera att Prim var magsjuk idag efter en vecka av kräkningar nattetid.

Jag har googlat på mjölkproteinallergi men kan Prim har blivit det nu?

Jag har ätit mat med mjölkprodukter i och det har inte varit märkbart problem. Hon bajsar annars inte dagligen men bajsar i alla fall inte stenhårda små harpluppar. Det kan har varit något som jag har ätit som hon inte tål men jag har ju ätit som vanligt. Jättekonstigt det här. Spyr hon inatt igen och flera gånger så måste jag få tag på hennes bvc-sköterskan. Ska be att de ta blodprov och tester.