Mat & dryck ETC.

Mitt mest googlade recept – Pad thai!

Pad thai alltså!

Vad kul att ända fram tills igår innan jag öppnade upp min nya blogg fick jag mail om min Pad Thai. Inlägget är faktisk i topp för mest sökta recept och lästa inlägg i bloggen…tjihoo! Jag kommer att omorganisera mina recept, gör de snyggare och bygga på med mer recept i mån av tid och plånbok 🙂

Har du önskemål om maträtter…

Thaimat, barnmat, vego eller andra goda maträtter… det är bara lämna en kommentar här 🙂

Det kan bli roliga recept och experiment på vägen. Jag är inte duktig från början bara för jag är thai haha. Många kanske tror det men tror mig, de flesta thaitjejer som har flyttat utomlands kan inte laga mat och de har fått lära sig det.

Har du missat receptet?

Lugnt. Klicka på bilden för att komma till inlägget!

IMG_6477.JPG
Thaimorsans Pad thai

6 thoughts on “Mitt mest googlade recept – Pad thai!

 1. Åh vad fint det blev på bloggen fina du!! Vad kul att den är klar och allt.
  Kommentatorsrutan hamnar dock stort över hela bloggen från sida till sida vilket gör att man inte ser
  vad man skriver eftersom det hamnar under sidospalten SENASTE INLÄGG.
  Bara så att du vet. 🙂

  Stor kram fina du.
  Ha en jättefin dag.
  Och grattis till nya sidan 😀

  1. Hej! Tack 🙂 Den är inte riktig klar men blogga kan jag göra hehe.

   Jo det såg jag också och Enklaknep Johanna håller på med det nu. Tacksam för alla feedback! 🙂

 2. Bloggen är jätte fin! Jag läser gärna recept som inte är svåra. Jag är inte så bra på att laga mat men tycker det är roligt.

  1. Taaack! 🙂 Det är stort projekt inom mat och självklart vill jag göra det enkelt för alla. Målet är också att testa tillaga olika maträtter och experimentera. Bra idé kom jag på nu i skrivande stund, märka ut svårighetsgraden i recept. Får kika på det 🙂

 3. Det jag undrar är thailändsk barnmat dvs man ger man små bebisar under 1-3 år i Thailand? Kan det vara något att skriva om istället för att vanlig Thaimat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge