Mitt 2016 & Vinnaren av Personliga Almanacka!

Lästid: 2 min

Nu är det slut med mina Giveaway x 3 🙂

Jag vill tacka alla som har deltagit i bloggen och Instagram! Ni får gärna fortsätta följa mig, jag blir jätteglad om ni vill det! Det är också verkligen jättekul att få ge tillbaka något till er läsare. Hoppas att 2016 blir ett toppen år för alla er! 

Mitt 2016? Jag har faktisk inga drömmar eller förväntningar, inga planer och inga resor inbokad. Det låter trist men jag tar det lite som det kommer men sedan är jag impulsiv av mig och gör spontana saker. 

Nu när vi väntar vårt barn nr.2 i slutet av feb eller i början av mars lagom till Tilda fyller 3 år (om inte på hennes födelsedag) så kommer vi säkert ha fullt upp och behöver planera in ett och annat på vägen. Därför har jag skaffat både personlig almanacka och väggalmanacka som vi kan fylla i olika aktiviteter för hela vår lilla familj. Affärsidéer(!) har ALLTID finnits där så vi får se hur det artar sig. En resa till solen vore inte fel och gärna ett glas rött som inte är alkoholfri eller en riktig god Margarita kan jag längta till! 

Men redan i början av januari har jag två roliga saker inplanerad. Ett är ju bloggmiddan den 9 jan som kommer bli så jäkla kul, så mycket jobb jag och mina bloggkollegor har lagt ner. Sedan 11-13 jan så är vi på Hotell Skansen i Båstad och firar Tildas farfar som fyller 70 år. Där blir vi 10 pers inkl. barnen och vi har spa & behandlingar, middagar och lite sköna avkoppling. Sedan tror jag och PåSmällen! – Emma ska klämma in Ullared den 10 jan hahaha! 

Och så har jag en vinnare!…  

Grattis till SARA KÄLLSTRÖM!

Vinnaren får ett mail av mig. 

/Tävlingen var i samarbete med Personligaalmanacka.se

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge