Mitt 2016 & Vinnaren av Personliga Almanacka!

LĂ€stid: 2 min

Nu Ă€r det slut med mina Giveaway x 3 🙂

Jag vill tacka alla som har deltagit i bloggen och Instagram! Ni fĂ„r gĂ€rna fortsĂ€tta följa mig, jag blir jĂ€tteglad om ni vill det! Det Ă€r ocksĂ„ verkligen jĂ€ttekul att fĂ„ ge tillbaka nĂ„got till er lĂ€sare. Hoppas att 2016 blir ett toppen Ă„r för alla er! 

Mitt 2016? Jag har faktisk inga drömmar eller förvĂ€ntningar, inga planer och inga resor inbokad. Det lĂ„ter trist men jag tar det lite som det kommer men sedan Ă€r jag impulsiv av mig och gör spontana saker. 

Nu nĂ€r vi vĂ€ntar vĂ„rt barn nr.2 i slutet av feb eller i början av mars lagom till Tilda fyller 3 Ă„r (om inte pĂ„ hennes födelsedag) sĂ„ kommer vi sĂ€kert ha fullt upp och behöver planera in ett och annat pĂ„ vĂ€gen. DĂ€rför har jag skaffat bĂ„de personlig almanacka och vĂ€ggalmanacka som vi kan fylla i olika aktiviteter för hela vĂ„r lilla familj. AffĂ€rsidĂ©er(!) har ALLTID finnits dĂ€r sĂ„ vi fĂ„r se hur det artar sig. En resa till solen vore inte fel och gĂ€rna ett glas rött som inte Ă€r alkoholfri eller en riktig god Margarita kan jag lĂ€ngta till! 

Men redan i början av januari har jag tvĂ„ roliga saker inplanerad. Ett Ă€r ju bloggmiddan den 9 jan som kommer bli sĂ„ jĂ€kla kul, sĂ„ mycket jobb jag och mina bloggkollegor har lagt ner. Sedan 11-13 jan sĂ„ Ă€r vi pĂ„ Hotell Skansen i BĂ„stad och firar Tildas farfar som fyller 70 Ă„r. DĂ€r blir vi 10 pers inkl. barnen och vi har spa & behandlingar, middagar och lite sköna avkoppling. Sedan tror jag och PĂ„SmĂ€llen! – Emma ska klĂ€mma in Ullared den 10 jan hahaha! 

Och sĂ„ har jag en vinnare!…  

Grattis till SARA KÄLLSTRÖM!

Vinnaren fĂ„r ett mail av mig. 

/TĂ€vlingen var i samarbete med Personligaalmanacka.se

Tags: No tags

LĂ€mna en kommentar

CommentLuv badge