Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mitt 2016 & Vinnaren av Personliga Almanacka!

LĂ€stid: 2 min

Nu Ă€r det slut med mina Giveaway x 3 🙂

Jag vill tacka alla som har deltagit i bloggen och Instagram! Ni fĂ„r gĂ€rna fortsĂ€tta följa mig, jag blir jĂ€tteglad om ni vill det! Det Ă€r ocksĂ„ verkligen jĂ€ttekul att fĂ„ ge tillbaka nĂ„got till er lĂ€sare. Hoppas att 2016 blir ett toppen Ă„r för alla er! 

Mitt 2016? Jag har faktisk inga drömmar eller förvĂ€ntningar, inga planer och inga resor inbokad. Det lĂ„ter trist men jag tar det lite som det kommer men sedan Ă€r jag impulsiv av mig och gör spontana saker. 

Nu nĂ€r vi vĂ€ntar vĂ„rt barn nr.2 i slutet av feb eller i början av mars lagom till Tilda fyller 3 Ă„r (om inte pĂ„ hennes födelsedag) sĂ„ kommer vi sĂ€kert ha fullt upp och behöver planera in ett och annat pĂ„ vĂ€gen. DĂ€rför har jag skaffat bĂ„de personlig almanacka och vĂ€ggalmanacka som vi kan fylla i olika aktiviteter för hela vĂ„r lilla familj. AffĂ€rsidĂ©er(!) har ALLTID finnits dĂ€r sĂ„ vi fĂ„r se hur det artar sig. En resa till solen vore inte fel och gĂ€rna ett glas rött som inte Ă€r alkoholfri eller en riktig god Margarita kan jag lĂ€ngta till! 

Men redan i början av januari har jag tvĂ„ roliga saker inplanerad. Ett Ă€r ju bloggmiddan den 9 jan som kommer bli sĂ„ jĂ€kla kul, sĂ„ mycket jobb jag och mina bloggkollegor har lagt ner. Sedan 11-13 jan sĂ„ Ă€r vi pĂ„ Hotell Skansen i BĂ„stad och firar Tildas farfar som fyller 70 Ă„r. DĂ€r blir vi 10 pers inkl. barnen och vi har spa & behandlingar, middagar och lite sköna avkoppling. Sedan tror jag och PĂ„SmĂ€llen! – Emma ska klĂ€mma in Ullared den 10 jan hahaha! 

Och sĂ„ har jag en vinnare!…  

Grattis till SARA KÄLLSTRÖM!

Vinnaren fĂ„r ett mail av mig. 

/TĂ€vlingen var i samarbete med Personligaalmanacka.se

Print Friendly, PDF & Email

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge