Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mini banan-choklad muffins

Lästid: 1 min

Älskar banana cake och muffins. Här har jag gjort bananmuffins med kokos, havre, mörk choklad och “sweet & sour” cream till.

20140514-061547.jpg
Mitt eget recept
Antal: 30 mini

3 övermogna bananer (mosade)
2 dl ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl kokosflingor
1 tsk bakpulver
1 tsk kanelpulver
50-100 g mörk choklad (grovhackad) alt. 1msk kakao
100 g smör (smält)

Sweet & sour cream
2 dl Créme Fraîche
2 dl florsocker

Så gör du:

Sätt ugnen på 200c, varmluft. Smält smör och låt svalna. Blanda samman torra ingredienser. Vispa ägg ihop och socker. Rör ihop torra ingredienserna med ägg och socker. Rör i smör och choklad. Kör 10-12 min i mitten av ugnen.

Blanda florsocker med créme fraîche, låt stå i kylen tills det är dags att servera.

20140514-061600.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge