Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mina nya röda glasögon från Smarteyes!

Lästid: 1 min

Jippi! I torsdags fick jag ett sms att mina glasögon hade kommit. Idag innan vi var på Chokladklaset hämtade jag ut den. Jag träffade samma expedit som hjälpte mig att välja och prova ut glasögon. Hon var jättebra och hon kom ihåg mig! De andra personal ville även veta vad jag heter på Instagram så det var extra kul. Ibland känner man direkt att man klickar med nån…nu när jag tänker på det så kanske ska jag bjuda ut henne på ett glas vin haha! Så bra var det med servicen på Smarteyes vid Domkyrskan (Kyrkogatan) i Göteborg!

Nu sitter jag med mina första par glasögon och jag tänker ha den på hela kvällen när jag ser på tv och pilla på Ipad. Kan säga att så fort jag tog på mig glasögonen så blev ALLTING skarpare… Måns också…hahaha! Jag testade att ha på och av flera gånger och kanter, linjer, konturer och färger blev skarpare. Det är som att jag har en kamerafilter som förbättra på skärpan!

Mina glasögon är av metal och den är skitsnygg! Tänk att mina första glasögon är en röd hehe. Jag har inte nåt att jämföra med men jag rekommenderar Smarteyes! Det är enkelt, bra service, allting ingår och jag fick byta till mjukare stöd-kuddar och de ändrade passformen på glasögonen benen på plats. Min expedit kollade verkligen att allting satt bra och på plats. Det kändes bra att gå därifrån och veta att om nåt skulle justeras så är det bara komma tillbaka. Jag är supernöjd!

 

Jag körde upp och ner-testet å glasögonen satt kvar hehe, shakade loss också… Inga problem!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge