Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mina brillor, va tycks?

Lästid: 1 min

Det är skiiiit svårt att hitta ett par glasögon som passar en asiat!
Idag efter att Måns fick en klippning hos frisören så ville jag prova ut lite fler brillor hos Smarteyes. Jag provade och provade å sedan frågade jag en expedit om lite hjälp å råd. Hon var toppen och vi körde smaktest å kom fram till samma brillor hela tiden, att den var coolare och jag kommer synas utan tvekan.

Det blev de med metalbågar i rött och sidor är det zebra-ränder (tror det ör zebra hähä…). Å “kuddar” på glasögonen var ett måste för mig då jag har en liten näsa å nöstan inga näsben som håller upp nåt. Jag tycker i alla fall att de är skitsnygga 🙂 De kommer om 14 dagar.

IMG_2050.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge