Oktober är ”Rosa månad” men vi har många organisationer som också behöver mer uppmärksamhet. Därför tillägnar jag detta inlägg i välgörenhetssyfte och i samarbete med organisationen Min Stora Dag som i sin tur samarbetar med den svenska smycke företaget Syster P.

Nu undrar ni om jag får något för detta? Jag borde kräva stålar från Syster P för att få publicitet här i samband med Min Stora dag men jaja jag gör detta endast för organisationen Min Stora Dag och jag kan bara hoppas att Syster P skänker nu 300kr för de armbanden som har skickats till mig (100kr per armband alltså). Jag har så klart kikat runt hos Syster P och de har faktisk många fina smakfulla smycken utöver detta också. 

POWER OF COLOURS ARMBAND

”Power of Colours” Pärlarmbanden har alltså skickats ut till mig och flickorna. Armbanden har små fina stenliknande kulor och jag kan tänka mig bära min till vardag och fest. De påminner lite om meditationsband men mini variant. 

För varje sålt ”Power of Colours” pärlarmband går 100kr till organisationen Min Stora dag! Det är i alla fall mycket mer än vissa andra kampanjer som jag har sett idag som kom med vykortet i posten. Helt ärligt. 

Så funderar du på julklappar redan nu och vill också samla på dig din karma-poäng så ge bort ett armband vetja! Win-win!

Min Stora Dag är en svensk insamlingsstiftelse som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige. Organisationen som grundades år 2000 är religiöst och politiskt oberoende. Under 2015 var 3000 barn och tonåringar med om en aktivitet med Min Stora Dag.

Info om armbandet från Syster P

Pärlarmband med Syster P logga i sterling silver pläterad med 18K guld.

De olika färgerna på pärlorna symboliserar olika personligheter:
Röd- Passion
Orange- Optimism
Gul- Visdom
Grön- Utveckling
Blå- Andlighet
Indigo- Medvetenhet
Lila- Intuition

Armbandet finns i tre olika storlekar, ett för vuxna och två för barn.

/Samarbete med Min Stora Dag