Min nya IPad Air

Lästid: 1 min

Så fort vi skulle öppna något paket så var Tilda alltid framme med att försöka hjälpa till. Så fort hon såg MIN nya iPad Air blev hon sååå glad och sade “TILDAS“! Det tog henne nån timme innan hon kunde släppa tanken men ibland…ibland kom hon på och SKA HA min iPad och det var hon tydligt med att säga “DEN ÄR MIN!” 

Nu har vi TRE iPad och TVÅ iPhone plus en gammal iPhone. När Tilda ska kolla i sin iPad så kommer hon alltid med den gamla och säger ” Mammas Babba också”. Att vi skulle titta i varsin iPad haha. Nu har jag en egen som jag inte får ha den i fred… Hur som helst så har jag raderat det mesta som JAG inte behöver ha i alla apparater och bara i min nya. I Tildas iPad har hon Youtube och Instagram som hon gillar att titta på. Jodå, den här lilla fröken älskar att titta på sig själv och säger “se Tilda” 

iPad Air är i alla fall en lättviktare och lite snabbare med wi-fi. Jag är bara lite rädd att Tilda skulle sitta eller hoppa på den på soffan. Måste skaffa skärmskydd och skal till den.

  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge