Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min nya IPad Air

Lästid: 1 min

Så fort vi skulle öppna något paket så var Tilda alltid framme med att försöka hjälpa till. Så fort hon såg MIN nya iPad Air blev hon sååå glad och sade “TILDAS“! Det tog henne nån timme innan hon kunde släppa tanken men ibland…ibland kom hon på och SKA HA min iPad och det var hon tydligt med att säga “DEN ÄR MIN!” 

Nu har vi TRE iPad och TVÅ iPhone plus en gammal iPhone. När Tilda ska kolla i sin iPad så kommer hon alltid med den gamla och säger ” Mammas Babba också”. Att vi skulle titta i varsin iPad haha. Nu har jag en egen som jag inte får ha den i fred… Hur som helst så har jag raderat det mesta som JAG inte behöver ha i alla apparater och bara i min nya. I Tildas iPad har hon Youtube och Instagram som hon gillar att titta på. Jodå, den här lilla fröken älskar att titta på sig själv och säger “se Tilda” 

iPad Air är i alla fall en lättviktare och lite snabbare med wi-fi. Jag är bara lite rädd att Tilda skulle sitta eller hoppa på den på soffan. Måste skaffa skärmskydd och skal till den.

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge