Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min morsdag

Lästid: 1 min

Dagen började med att jag låg och degade kvar i sängen lite längre för Tilda var hostig inatt och jag vaknade oftare än jag brukar. 

Måns höll ordet och stod vid spisen å lagade till en äggbenedict till mig, på hamburgarebröd han bakade i fredags när han gjorde Flippin’ cheese burger och han malde köttet själv. 

  
Vad fick jag i present? Nåt vi behöver tyckte Måns då, som han sedan kunde pricka av i SIN önskelista. EN BOSTON SHAKER! Nu saknar det en muddlare och en drinksked… all in för hemmabaren vad vet jag. En riktig shaker har vi nu i alla fall.

  
Senare på eftermiddag var vi på lekplatsen vid Backaplan. Tilda gick faktisk hela vägen från hemmet till lekplatsen. Hon blev mest sur för att vi gick vid sidan av henne eller höll i hennes arm nör det kom en cykel eller bil. Hon vill gå själv och vart hon vill typ. Man blir ju rädd att hon skulle få för sig rusa iväg över gatan eller ån men hon höll sig bra idag. 

Till kvällen preppade jag för risotto som Måns fick sköta vid spisen å vi turades om att leka med Tilda och hennes Playdoh. 

  

Risotto med salcisia, svamp och vittvin. 

Bortsätt från att jag gjorde min mamma ledsen på morsdan, Måns blev less på mig för att jag fastnade igen och igen med ipad, chattade med min kompis i Schweiz och Thailand plus brorsan i Phuket, Skippade Bodypump också…så var det en bra dag med min lilla familj. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge