Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min karl gör mig tokig…

Lästid: 2 min

Nopp, inget recept på gårdagens Tom Kha Gai än men den kommer!

Idag har vi haft visning av lägenheten och oj vad vi har pysslat. Måns kom hem tidigare och jag var inte hemma och när jag kom hem så ställde han en sådan fråga direkt innan jag ens hann ta av mig skorna…”vad gjorde du hela dan?”… (det älskar alla mammor att höra yes!… Not!) och det betydde lite anklagande att varför har inte jag städat resten, putsat speglar och fixat till lägenheten, typ. JAG tyckte inte att jag behövde lägga mer tid på det än vad JAG hade tänkt göra innan folk skulle komma. Å så som jag sade till Måns att han skulle komma hem och ta Tilda så att JAG kunde pyssla och städa ifred…efter att JAG hade handlat grejer för att piffa upp köket mm. Och efter att jag hade hämta Tilda från förskolan. Saker tar tid men idag var jag lugn på den fronten.

Å så blev jag bemött av en stressad karl som jag ville strypa redan i luren när han ringde och kollade var jag var. JAG har fixat till MÅNS två tidigare lägenheter inför försäljning, fotografering och visningar…chill! Ja det är Måns och inte vårt på papper. Jag blev i alla fall riktig förbannad…”vad gjorde du hela dan?” ????? Asså! Jag tyckte i alla fall att lägenheten vartillräcklig städad efter vad vi gjorde igår. Det behövdes bara en kvinnas touch liksom. 

  
Istället för fruktfat på visning..lite orange tomater, thaibasilika, lime, citrongräs och massor med färska chili 🙂 

Nåväl, mäklaren sade att alla var nöjda och tyckte att lägenheten var jättefin. Måns och jag är ett bra team men det är bara när han ska hålla på stressa upp sig själv och ta det över mig… och direkt den tonen på ett anklagande sätt och så säger han att jag inte fattar! När han får för sig att göra nåt t ex städa, så måste det typ vara lika (även han inte säger det) dvs JAG måste också göra nåt för annars får jag pikar. När JAG gör nåt så är det bara jag som gör det och så kommer han med lite beröm “va fin du har städat”, klapp klapp å så slänger han upp sig på soffan. Ni fattar… 

Nu när Måns läser detta inlägg kommer han tycka att jag hänger ut honom MEN så var det OCH jag måste få ur mig. Har inte jag lagt 120% av min energi på att få lägenheten att bli så bra som möjligt? Antar att många par tjafsar vid lägenhet köp och sälj. Att sälja är värst, för det är så mycket som måste göras. I slutändan är det väl värt mödan. 

Jag var extra arg för att jag var också hungrig, don’t mess with me when I’m hungry! I nästa inlägg skriver jag om var vi åt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge