Bloggpause?

Godkväll! Så här länge har jag inte varit i från bloggen. Lite lite bloggpause kan behövas. Är man bloggare så har man ju aldrig ledig. Nya inlägg, projekt och idéer skall skrivas och finslipas, samarbetspartner skall kontaktas och många event på gång eller som jag ska delta. Det låter lite lustigt när jag skriver nu att jag ligger efter med många inlägg. Sedan har man inte mycket vettigt att säga/skriva om så är de lika bra att vänta. Kvalitet före kvantitet eller man kan i alla fall sträva efter kvalitet. Vill du läsa något här dagligen? 

Min blogg har faktiskt bra poäng över hur mobilanpassad den är enl. Google 🙂

Jag har meckat en hel del med bloggen även det inte syns utåt men småfix hit och dit t ex optimera och mobilanpassa så att bloggen blir så lätt, snabb och användarvänlig som möjlig. Jag har kontakt med Johanna Enklaknep dagligen eftersom hon bygger min bloggdesign och vara min bollplank haha. Berätta gärna vad du saknar för funktion och jättetack till alla feedback jag har fått. Tack!

Min helg

Här hos oss har det varit mycket med familjelivet under helgen. Tilda var hemma från förskolan  i fredag och vi hade storstädning. Lördag var svärisar på besök över dagen. Måns bror med familj var också här och kusinerna fick leka av sig och skuttade på soffan. Söndag chillade vi mest och vi kom ingenstans förutom att jag var ute och handlade mat, typ.

Monster-ostron med rostade chilipaste

Monster-ostron med rostade chilipaste

Sedan har jag ju frossat i ostron, riktig stora monster-ostron som gick knappast att få in i munnen haha. Vi åt ju blåmusslor i tomatsås i fredags och jag köpte även med fyra ostron. Lördag åt vi sushi till lunch med svärisar i Saluhallen och jag kunde inte motstå att köpa med monster-ostron för 10kr/st, sicken kap för det var ännu billijare. Jag slog till direkt ihop med färska räkor. Hon i fiskdisken tänkte nog ge mig annat pris då jag kommenterade att de var jättestor. Jag sade att jag ville ha två stycken och hon hade säkert tio på isen. Ändå kunde hon inte välja då sade jag att jag ville ha två till haha. Jag ville ha de största hon hade också! 

Vi var proppmätta efter fikat hemma så vi skippade middagen. När barnen hade somnat lagom till klockan 22 mumsade jag fyra stycken monster-ostron med rostade chilipaste själv och lite räkor medan jag såg på Tarzans (a.k.a Alexander Skarsgård) vita skjortan åkte av hahaha! Måns kollade också om någon undrar haha. 

Risotto med räkor

Risotto med räkor

Resten av räkorna kokade Måns fond och lagade till risotto med räkor till söndagsmiddag. 

Hur har din helg varit? 🙂