Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min födelsedag…som alla andra dagar

Lästid: 2 min

Dagen är inte slut än och idag är det precis som alla andra vardagar egentligen. Eller så har jag inte ork att göra nåt. Hemmet är stökigt och har inte varit sugen på käk…men sushi går alltid ner. Helst av allt vill jag ha ostron och råbiff men det får jag hålla mig. 

Jag hade inga större förväntningar, eller inget alls. Det var ingen frukost i sängen men fick dock dega kvar lite innan Tilda var i gång. Det blev en spontan sushi-lunch som bästa Emma bjöd på.   

Sedan en runda med Tilda på stan sovande i vagnen och leka senare i lekplatsen fram tills det blev mörk och kallt. Jag var kissnödig i 5tim och frös rumpan och fötter av mig men vad gör man inte för spendera sin födelsedag med sitt barn. Köpte hink och spade till Tilda också och det blev så klart något med “Elsa” och rosa då Tilda fick välja själv. 

  

När vi kom hem så sade Måns “nu åker vi och köpa din present!” Och Tilda tjatade direkt “vi måste åka och köpa present till mammaaaa!”.

Vi åkte till NetOnNet och jag fick välja den kameran jag ville ha! Det fanns inga kameror som jag kunde känna och testa på plats så jag ångrade mig lite där, och det var inte den objektiven jag ville ha. Med enbart objektivet så skulle det kosta runt 3600kr och kamerahus går på ca 4000kr. Köper man ihop så skulle det bli typ 2500kr billigare! Sedan tycker jag att det är oförskämt dyrt så min present kan vänta. Jag var nästan på väg till kassan med en kamera men ångrade mig som sagt. 

Sånt sak som kameror vill jag välja och känna själv. Måns sade att han skulle ha köpt utan mitt vetskap för då hade jag kanske nöjt mig där 😛 Då det kostar så mycket så vill jag ju vara säker! 

Kvällsmat? Sushi haha! Tilda var lite ledsen och jobbigt så vi bestämde i bilen att det fick bli sushi. Tilda ville inte åka bil, ville ut ur bilen…frågade henne vad hon verkligen ville så var det att hon ville “handla där!”… Hon såg Coop och “Tilda ville ha Surprise egg!”. Så det blev sushi som Måns hade tänkt. 

Jag brukade lägga energi på att planera min dag och boka en restaurang som jag vill gå. I år orkar inte jag. Ta igen när jag fyller 40 haha!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge