Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Min bm tog sovmorgon

Lästid: 1 min

Snopet. Hade tid idag 8:40 och min barnmorska ändrade till 8:00. Jag som brukar vilja ha tid på eftermiddag ändrade ingenting och tyckte att det kunde vara bra att komma ut och göra nåt redan kl.8. Men två barn blir det ju nuförtiden sällan lätt och svårt att vara i tid. Jag kom i alla fall iväg men var lite sent. Min bm däremot var hemma med barnen och skulle inte börja förrän 9:30. Jag gillar min bm och var inte arg. Vill inte heller träffa nån annan i o m det är en uppföljningssamtal efter förlossningen. Jag tog en ny tid och handlade sedan lite 2kg spareribs till Måns så att han jan brasa lite käk haha. 

Snart ska jag & Prim träffa Emma & Isadora. Vi ska på ett jippo på NK, det har med musik att göra 🙂

Tilda får vara hemma idag och ska nu till Stadsbiblioteket med pappa.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Min bm tog sovmorgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge