Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Migrän?

Lästid: 1 min

Jag måste säga… jag vet inte hur migrän ska kännas! Frågade Måns imorse innan kan gick till jobbet, svar: inte jag heller. Nej det var så här. Igår städade jag i min blogg, röjde bort över 1000 bilder som har lagt sig som dubbletter och så mycket som 5-8st av flera bilder så det var en del plus att jag jobbade på att lägga tillbaka bilder i flera inlägg som inte blev nåt efter att jag hade importerad min blogg från Minbebis till Loppi. Ok det var en lång förklaring. I alla fall, plötsligt fick jag ont i pannan och jag försökte massera tinningen och pannan men det hjälpte inte. Tänkte att jag kanske hade inte druckit tillräcklig med vatten så jag gick och drack ett glas. En stund senare blev jag illamående så jag försökte lägga mig och vila, hjälpte inte heller. Gick och kräkte istället å sen direkt till sängen. Usch! Tilda vaknade igår efter en timme men Måns lyckades få henne att somna om igen UTAN flaskan, vet inte om han gjorde som jag sade, att han skulle buffa på Tilda på rumpa tills hon somna igen. Annars så vaknade hon endast en gång jämfört med några gånger under natten som hon brukade och ville ha en slurk välling. Nej vi har inte lyckas få henne att sluta nattäta, har provat ge vatten men hon ville verkligen inte ha. Vi får ta en grej i taget. Nu fokuserar vi på att få henne att sova i tid och sedan i sin säng.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge