Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Middagsparty – min vinst

Lästid: 1 min

Äntligen kom vinsten som jag har väntat på i lite över en månad. Jag vann en signerad bok från Middagshjälpen.se. Det var en bildtävling på Instagram med #middagshjälpen. Boken heter Middagsparty av Hannah Widell och Amanda Schulman.

Kul med en ny kokbok i bokhyllan. Behöver en ny Billy bokhylla för den vi har är full nu med kokböcker.image

image

Bilden som vann, Torsk med rödbetor, ägg, skirat smör och baconsmulor som jag gjorde under “Rödbetsveckan” jag hade, då jag fick för mig att jag ville vinna en Kitchen Aid i en annan tävling hehe.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge