Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Middagsfrid matkasse

Lästid: 1 min

Vi har provat en ny matkasse. Den här gången var det från Middagsfrid. Det är för att jag vann en tävling med Reklamboxen.se. . Vi har tidigare beställt några gånger från Mathem.

Det är en 3-dagars matkasse vi har beställt och roligt nog så skulle det ingår Phad thai om det han varit en 5-dagars kasse. Tur att de inte skickade Phad thai till mig, för jag skulle inte bli så glad…

Nr.1, 2 och 5 vi har fått.

IMG_0404.PNG

Kan säga att jag gillade faktiskt menyn och råvarorna som vi har fått. Det är kvalitet på råvarorna och 25% av de är ekologiska. På proteinfronten har vi fått sej i stället för kolja men det gjorde inget, kalkonfilén var jättefin och så sparade vi kronhjortskav sist till idag för “fredagsmys” i stället för taco som säkert halva Sverige äter ikväll och andra fredagar.

Meny var enkla men kändes lyxiga och det är mycket grönt till maträtterna. Det kändes nyttigt. Jag har också följt recepten…ja jag vet, brukar inte göra det men för att kunna skriva om själva tillagningen så måste jag göra det. Sedan kryddade jag till på mitt sätt. Recepten var lätt att förstå och följa. Inga konstigheter.

Mathem eller Middagsfrid?
Middagsfrid! Jag är mycket nöjd med råvarorna och meny samt recept.
Inget illa om Mathem heller. Mathem är större och de fokuserar sig på att leverera matvaror och annat utöver matkassor. Bra med detta också när man har t ex varit sjuk i en vecka och inte pallat ut och handla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge