Middag hos Emma

Lästid: 1 min

Jag har visst tagit lite bloggpause i några dagar. Det är inte för att jag inte har något att skriva om, jag har massor. Ibland behöver man en liten pause bara…och leta påskägg haha.

Igår var vi bjudna till På Smällen – Emma på mat. Jair var kocken (som vanligt enl. Emma hehe) och lagade brasiliansk skaldjursgryta och en röra eller sås med okra och nötter. Måns bakade en banankaka och vi tog med den. Jag blandade en klassisk White Russian som avslut. Emmas granne Dubbelkaos – Antonia och familj var också med.

Barnen fick leka och hade rolig men jag fick hålla ett öga på Tilda som har blivit lite elak på sistone, att hon puttar på andra barn. Hon puttade sin kusin som är pojke och honom körde hon lite hårdare medan Antonias dotter S, är lite mindre och hon typ viftade bort henne mest. Det är väl så i den ålder…Fick Tilda inte bort S så försökte Tilda lyfta iväg hela leksakslådan…

Efter White Russian och banankakan som blev jag lite trött så vi tog lite friskluft på lekplatsen innan vi gick hem. Jair fick städa köket 😛

IMG_5751

 Vi tackar värdfamiljen för maten!

IMG_5762

IMG_5765

 Foodie…

IMG_5770

Jair var mästerkocken!

IMG_5773

Antonia är vitryss men fick smaka på White Russian för första gången 🙂

IMG_5787

Min—min—min!

IMG_5788

Lucas och S

IMG_5798

Tilda kan åka ruschkana själv men den här i plats är bredare och bättre än de i stål då hon brukar fastna med sina stövlar!

IMG_5804

Tilda vill alltid ta två trappsteg åt gången…

IMG_5825

Lucas är en linslus…

IMG_5828

De två jobbar bra ihop hehe

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge