Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Middag “Klockan 6 hos Johanna” kväll!

Middag “Klockan 6 hos Johanna” kväll!
Lästid: 1 min

Då var det dags igen, det lilla projekt “Klockan sex hos mig” hade dragit igång i höstas och vi turas om att äta middag hos varandra. Jag missade Pernillas då jag var i Thailand i november men nu är det Johanna, som har bestämt att ha sin ikväll.

Jag har däremot inte bestämt något datum så jag blir sist ut… Save the best for last mohahaha 😂 Lite klurigt blir det för det är LCHF/KETO och Johanna. Ris, pasta, nudlar går bort. Kycklingföttersallad… too weird? Det är ju superfood och massor med collagen… 😂

Se bilden för kvällens meny à la Johanna 😁 @enklaknep


Ska bli superkul ikväll. Måns är också på AW med gamla kollegor och tjejerna ska vara hos granntjejen och sova över… Eller får se om Penny vill också. Hon är väldig mammig så det skulle bli första gången hon sover hos någon som inte är farmor eller mormor.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge