Då var det dags igen, det lilla projekt ”Klockan sex hos mig” hade dragit igång i höstas och vi turas om att äta middag hos varandra. Jag missade Pernillas då jag var i Thailand i november men nu är det Johanna, som har bestämt att ha sin ikväll.

Jag har däremot inte bestämt något datum så jag blir sist ut… Save the best for last mohahaha ? Lite klurigt blir det för det är LCHF/KETO och Johanna. Ris, pasta, nudlar går bort. Kycklingföttersallad… too weird? Det är ju superfood och massor med collagen… ?

Se bilden för kvällens meny à la Johanna ? @enklaknep


Ska bli superkul ikväll. Måns är också på AW med gamla kollegor och tjejerna ska vara hos granntjejen och sova över… Eller får se om Penny vill också. Hon är väldig mammig så det skulle bli första gången hon sover hos någon som inte är farmor eller mormor.