Mera fix hemma och Sillvik

Lästid: 2 min

Igår hann vi med en utflykt efter en hel del fix hemma. Måns satte en hylla ovanför sängen…å igen, varför har vi knte satt upp den hyllan på 2.5 år??? Hyllan har hängt med snart i vårt fjärde hem ihop. Å jag höll på med att organisera den ena bokhyllan med romanböcker och mitt i detta skulle ja hjälpa Måns med hyllan, göra frukost till Tilda och mata mig själv. Jepp, nu är det officiellt. Vi bor och sover bland flyttkartonger igen. Kartonger å grejer överallt här och ändå försöker vi ta ett rum i taget. Men det här med att rensa och sedan organisera t ex bokhyllorna, badrumsskåpet och ALLAS garderober tar ju sin lilla tid. Efter den 17:e när fotografen har tagit bilder så har vi 2 veckor på oss att ordna upp extra fint inför visningen. Allting ska vara fint i alla skåpen iallafall. Jag vet ju själv hur jag är när jag går på visningar. Jag öppnar alla skåp och garderober å kollar för att få en hum om alla förvaring. 

När vi var klara för dagen drog vi till Lilleby men där var man tvungen att betala med SMS och det var krångligt sist så vi körde vidare till Sillvik. Mycket bättre där och Måns hade laddat med en påse med mynt.  

 
Sillvik verkar vara populär bland barnfamiljer och det var verkligen mest barnfamiljer där. Det finns café och lekplats, långgrund sandstrand, klippor med bryggor ut, gräsplan att picknicka på och ett volleybollplan. Å det viktigaste är att det finns riktig toalett och knte ute dass eller BajaMaja. 

När vi kom så frös jag….nej jag tål inte svensksommar men idag var det kallt, disigt och molnigt när vi kom. Tilda fick gåshud men hon ville ändå ha baddräkt och bada. Måns badade inte, så kallt var det. Tilda lekte mest vid strandkanten. 

Vi hade ändå tur. Efter ett bra tag så sprack det upp och vi fick sol som värmde å klarblå himmel. Mer folk kom då och klockan måste vara runt 16-17. Jag gissade tiden för min mobil dog innan solen tittade fram. Vi kom hem runt kl19! 

  

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge