Yes igår kom beslutet att Tilda får gå i förskolan MAX 32 timmar dvs. 80 %. Innebär det att vi åker på att betala fullpris ändå fast förskoleadministrationen tyckte att 80% borde funka för oss? Orka. Måns kommer kanske längre fram att ta en dag föräldraledig för Tilda så då blir det han som jobbar 80%. Jajja. Nu ska jag fylla i ett schema. Tanken just nu är att vi börjar med mån-tors 9 – 15:30 och fredagar 9 – 15. Så exakt 32 timmar. Sedan kommer vi ändå mellan kl.9 – 10 men pedagoger vill att Tilda kommer till kl.9 för att vara med på samlingen ocv gruppindelningen. 

Idag fick hon vara med på mellanmålet för första gången. Jag trodde att besluter var med omedelbar verkan! Så jag berättade gör förskolan om att Tilda får nu 32 tim och att jag skulle komma efter mellanmålet kl.15. Men det var lite fel… Det är på måndag nästa vecka som hon skulle börja med 32 tim! Sade sedan till förskolan och det gjorde inget. Det var ju bra ? Tilda ville ju så gärna var med på mellanmålet. 

Jag kom prick kl.15 och då var Tilda på väg ut och ville gärna gunga med din bästis. Sedan lekte Tilda och Prim utanför förskolan tillsammans med andra barnen i en hel timme. Vi lekte mera på en lekplats i närheten och kom hem kl.17! Barnen ville aldrig gå hem… yeay för Tilda och mer förskola för hon trivs nu med kompisarna. Dock är hon en nattuggla och väldig morgontrött… redan i tonåren liksom ?