Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mer förskola & lek

Lästid: 1 min

Yes igår kom beslutet att Tilda får gå i förskolan MAX 32 timmar dvs. 80 %. Innebär det att vi åker på att betala fullpris ändå fast förskoleadministrationen tyckte att 80% borde funka för oss? Orka. Måns kommer kanske längre fram att ta en dag föräldraledig för Tilda så då blir det han som jobbar 80%. Jajja. Nu ska jag fylla i ett schema. Tanken just nu är att vi börjar med mån-tors 9 – 15:30 och fredagar 9 – 15. Så exakt 32 timmar. Sedan kommer vi ändå mellan kl.9 – 10 men pedagoger vill att Tilda kommer till kl.9 för att vara med på samlingen ocv gruppindelningen. 

Idag fick hon vara med på mellanmålet för första gången. Jag trodde att besluter var med omedelbar verkan! Så jag berättade gör förskolan om att Tilda får nu 32 tim och att jag skulle komma efter mellanmålet kl.15. Men det var lite fel… Det är på måndag nästa vecka som hon skulle börja med 32 tim! Sade sedan till förskolan och det gjorde inget. Det var ju bra ? Tilda ville ju så gärna var med på mellanmålet. 

Jag kom prick kl.15 och då var Tilda på väg ut och ville gärna gunga med din bästis. Sedan lekte Tilda och Prim utanför förskolan tillsammans med andra barnen i en hel timme. Vi lekte mera på en lekplats i närheten och kom hem kl.17! Barnen ville aldrig gå hem… yeay för Tilda och mer förskola för hon trivs nu med kompisarna. Dock är hon en nattuggla och väldig morgontrött… redan i tonåren liksom ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge