Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Mer förskola för Tilda?

Lästid: 1 min

Igår har jag mailväxlat med förskoleadministrationen och frågade om utökad tid för Tilda. 

Jag tror att alla här kommer att må bra och mest Tilda som får gå på förskolan längre tid än 15 timmar som hon har gjort sedan hon var 1,5 år. Prim kan fortfarande vara hemma med mig  och jag ska ev. ta ut vissa föräldradagar för första gången. Det som är på lägsta nivå då för alla andra dagar för båda barnen har jag helt ärligt skrivit över till Måns! Yes! 

“Önskar ni utökad tid under föräldraledigheten behöver jag få ett intyg från skatteverket om att du driver ett företag.”

Så egentligen räknas jag väl inte som föräldraledig med yngre syskon? Jag jobbar ju nu hemifrån. Ska bara få  förskoleadministrationen att ordna det för Tilda nu. 


För Prim så ska vi ställa henne i kö för nästa år. Det är fullt på Tildas förskola så syskonförtur gäller inte. Då spelar det ju ingen roll vilken förskola Prim ska få gå då det är bara att välja ett. Vi har snart 6st förskolor på rad inom 10 min promenad varav den ena är bara mittemot oss. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge