Igår har jag mailväxlat med förskoleadministrationen och frågade om utökad tid för Tilda. 

Jag tror att alla här kommer att må bra och mest Tilda som får gå på förskolan längre tid än 15 timmar som hon har gjort sedan hon var 1,5 år. Prim kan fortfarande vara hemma med mig  och jag ska ev. ta ut vissa föräldradagar för första gången. Det som är på lägsta nivå då för alla andra dagar för båda barnen har jag helt ärligt skrivit över till Måns! Yes! 

”Önskar ni utökad tid under föräldraledigheten behöver jag få ett intyg från skatteverket om att du driver ett företag.”

Så egentligen räknas jag väl inte som föräldraledig med yngre syskon? Jag jobbar ju nu hemifrån. Ska bara få  förskoleadministrationen att ordna det för Tilda nu. 


För Prim så ska vi ställa henne i kö för nästa år. Det är fullt på Tildas förskola så syskonförtur gäller inte. Då spelar det ju ingen roll vilken förskola Prim ska få gå då det är bara att välja ett. Vi har snart 6st förskolor på rad inom 10 min promenad varav den ena är bara mittemot oss.